Menu Le Chardonnay

Lunch

Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert aan € 35.-

(Niet op zondag en feestdagen)

Suggesties

Voorgerechten
Pomme Moscovite
70

“Royal Belgian Gold label Caviar” 30 gr

Gegratineerde mosselen
17 / 21

(12/18 st)

Hoofdgerechten
Hazenrug
70

“Harlekijn” - 2p.

Verse pasta truffel
32
Plateau de fruits de mer
70 p/p

Per tafel. Bestellen 24 uur op voorhand.

Voorgerechten

Huisbereide garnaalkroketten
21
Beenmerg - rundstartaar - savora mosterd
23

Met toast en gerookte look

Carpaccio van Sint-Jacobsnoten - ganzenleversnippers
26

Met rode biet en truffelvinaigrette - supplement truffel: € 5

Oesters “fine de claires” 3°
31

6 stuks

Langoustines – kruidenboter – tomaat
34

Supplement Belgian Caviar 10 gr: € 20

Vissoep
19

Met mossel en dragonroom

Hoofdgerechten

Zeetong “Meunière”
42

Met sla en verse frietjes

Rog – kappertjesboter
32

Met puree “Robuchon”

Kabeljauwhaasje - Lardo di Collonnanata
34

Met rode wijnsaus, aardappelmousseline en bimi

Kreeft 500gr – dragonroom
42

Met verse pasta en beukenzwam

Filet van fazant
36

Op Brabantse wijze of “fine champagne”

Filet pur “Simmenthal”
38

Met béarnaise, peper, sla en verse frietjes

Desserts

Dame blanche
12
Coupe Colonel
10
Fijne appeltaart “Pomme golden” – vanilleijs
12
Carpaccio van ananas
12

Met vanille en merengue

Tirami'fou
13

Met speculoos en rood fruit

Vacherin Mont d'Or “Van tricht”
13

Brioche

Voor de kleinsten

Vraag naar onze suggesties.