Menu Le Chardonnay

Lunch

Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert aan € 35.-

(Niet op zondag en feestdagen)

Suggesties

Voorgerechten
Pomme Moscovite
70

“Royal Belgian Gold label Caviar” 30 gr

Gratin van Zeebrugse garnalen
25

Met jonge prei

Tartaar van zeebaars
24

Met gepekelde groentjes, mierikswortel en kruidenolie

Hoofdgerechten
Kabeljauwhaasje met poldermousseline en jonge spinazie
34

Met grijze garnalen en jus van Viven blond

Verse pasta truffel
32
Plateau de fruits de mer
65 p/p

Per tafel. Bestellen 24 uur op voorhand.

Voorgerechten

Huisbereide garnaalkroketten
19
Beenmerg - rundstartaar - savora mosterd - toast - gerookte look
21

Suppl - Belgian caviar 10 gr: € 25

Gerookte Schotse zalm extra zacht
21

Mierikswortel - ui - peterselie - citroen

Oesters “fine de claires” 4°
29

6 stuks

Langoustines – kruidenboter – tomaat
32

Supplement Belgian Caviar 10 gr: € 25

Gebakken sint-jacobsvruchten
26

Hazelnoot - meunière - mosterdsla

Hoofdgerechten

Zeetong “Meunière”
42

Met sla en verse frietjes

Rog – kappertjesboter
29

Met puree “Robuchon”

Kreeft Belle-vue 500 gr
39

“minute”

Kreeft 500gr – dragonroom
42

Met verse pasta en beukenzwam

Gigot d'agneau zacht gegaard
31

Met tuinboon en girolles - p. Anna en mosterdsaus

Filet pur “Simmenthal”
38

Met béarnaise, peper, sla en verse frietjes

Desserts

Dame blanche
10
Coupe Colonel
10
Fijne appeltaart “Pomme golden” – vanilleijs
13
Blauwschimmelkaas
12

Grevenbroecker BIO “Van Tricht”

Crème brûlée
10
Tirami'fou
11

Meringue en rood fruit

Voor de kleinsten

Vraag naar onze suggesties.