Menu Le Chardonnay

Lunch

Voorgerecht en hoofdgerecht aan € 32.-

(Niet op zondag en feestdagen)

Suggesties

Voorgerechten
Pomme Moscovite
70

“Royal Belgian Gold label Caviar” 30 gr

Gegratineerde Mosseltjes
14

12 stuks

Gegratineerde Mosseltjes
18

18 stuks

Hoofdgerechten
Hazenrug “Harlekijn”
70

2 personen

Verse pasta truffel
32
Plateau de fruits de mer
65 p/p

Per tafel. Bestellen 24 uur op voorhand.

Voorgerechten

Huisbereide garnaalkroketten
19
Gebakken ganzenlever – appel – peperkoek - balsamico
26
Carpaccio van Sint-Jacobsnoten - ganzenleversnippers - rode biet - truffelvinaigrette
24

Supplement truffel: € 7,-

Zeeuwse platte oesters 'BIO' n°4
31

6 stuks

Langoustines – kruidenboter – tomaat
32

Supplement Belgian Caviar 10 gr: € 25

Vissoep - mossel - dragonroom
19

Hoofdgerechten

Zeetong “Meunière” – sla – verse frietjes
39
Rog – kappertjesboter – puree “Robuchon”
27
Kabeljauwhaas – Lardo di Collonnata – rode wijnsaus – aardappelmousseline - bimi - wortel
29
Kreeft 500gr – dragonroom – verse pasta – beukenzwam
42
Filet van fazant op Brabantse wijze of “fine champagne”
38
Filet pur “Simmenthal” – béarnaise, peper – sla – verse frietjes
34

Desserts

Dame blanche
10
Coupe Colonel
10
Fijne appeltaart “Pomme golden” – vanilleijs
13
Kaasplankje “Van Tricht”
15
Crème brûlée
10
Carpaccio van Ananas - vanille - rozenlikeur
13

Voor de kleinsten

Vraag naar onze suggesties.