Menu Le Chardonnay

Lunch

Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert aan € 39.-

(Niet op zondag en feestdagen)

Suggesties

Voorgerechten
Pomme Moscovite
75

“Royal Belgian Platinum Caviar” 30 gr

Wijngaardslakken
20

op Bourgondische wijze

Hoofdgerechten
Zeebaars uit de oven
36

groententaartje - sucrine -groene kruidensaus

Skrei “Royal” op noorse wijze
42

Met aardappel mousseline - vierge saus

Verse pasta truffel
38
Plateau de fruits de mer (Per tafel).
75 p/p

Bestellen 24 uur op voorhand.

Voorgerechten

Huisbereide garnaalkroketten
21
Terrine van ganzenlever - “maison”
26

Uienconfit - brioche

Gebakken st jabobsnoten
28

Met zwarte pens - witloof - blanke boter

Vissoep “Le chardonnay”
19

Met kruidenroom

Oesters “platte zeelandse” 4°
32

6 stuks

Langoustines met kruidenboter - tomaten
38

Belgian Caviar 10gr - suppl. € 20,-

Hoofdgerechten

Zeetong “Meunière”
52

Met sla en verse frietjes

Rog
36

Met kappertjesboter - puree “Robuchon”

Kreeft “Royal” 500gr
54

Met salsa van tomaat – verse pasta – beukenzwam

Lamsheup zachtgegaard
39

Met pomme Anna - tuinbonen - pleurotes - graanmosterd

Filet pur “Simmental”
39

Met béarnaise, peper – sla – verse frietjes

Desserts

Dame blanche
12
Coupe Colonel
10
Fijne appeltaart “Pomme golden”
12

Met vanilleijs

Carpaccio van ananas
12

Met vanille - meringue

Tirami’Fou
13

Met moka - caramel - rood fruit

Voor de kleinsten

Vraag naar onze suggesties.