Menu Le Chardonnay

Lunch

Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert aan € 35.-

(Niet op zondag en feestdagen)

Suggesties

Voorgerechten
Pomme Moscovite
70

“Royal Belgian Gold label Caviar” 30 gr

Gegratineerde mosselen
17 / 21

(12/18 st)

Hoofdgerechten
Mosselen
31

Natuur of witte wijn

Kabeljauwhaasje met poldermousseline en jonge spinazie
34

Met grijze garnalen en jus van Viven blond

Verse pasta truffel
32
Plateau de fruits de mer
65 p/p

Per tafel. Bestellen 24 uur op voorhand.

Voorgerechten

Huisbereide garnaalkroketten
19
Gebakken octopus - lardo di colonnata
26

Met jonge spinazie

Rundscarpaccio “klassiek” Charolais
21

Suppl. truffel: € 5

Oesters “fine de claires” 3°
29

6 stuks

Langoustines – kruidenboter – tomaat
32

Supplement Belgian Caviar 10 gr: € 25

Céviche van zeebaars
24

Zuiderse quinoasalade - guacamole

Hoofdgerechten

Zeetong “Meunière”
42

Met sla en verse frietjes

Rog – kappertjesboter
31

Met puree “Robuchon”

Kreeft Belle-vue 500 gr
39

“minute”

Kreeft 500gr – dragonroom
42

Met verse pasta en beukenzwam

Handgesneden rundstartaar
26

Met salade en verse frietjes

Filet pur “Simmenthal”
38

Met béarnaise, peper, sla en verse frietjes

Desserts

Dame blanche
10
Coupe Colonel
10
Fijne appeltaart “Pomme golden” – vanilleijs
13
Crème brûlée
10
Tirami'fou
12

Moerkerkse aardbeien

Voor de kleinsten

Vraag naar onze suggesties.