Menu Le Chardonnay

Lunch

Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert aan € 39.-

(Niet op zondag en feestdagen)

Suggesties

Voorgerechten
Pomme Moscovite
75

“Royal Belgian Platinum Caviar” 30 gr

Gegratineerde mosselen
17 / 21

(12/18 st)

Hoofdgerechten
Zeebaars uit de oven - groententaartje
32

Met sausje van Cabernet

Verse pasta truffel
32
Plateau de fruits de mer
70 p/p

Per tafel. Bestellen 24 uur op voorhand.

Voorgerechten

Huisbereide garnaalkroketten
21
Beenmerg - rundstartaar - savora mosterd - toast - gerookte look
23

Suppl. Belgian caviar 10 gr: €20,-

Asperges
26

à la Flamande

Asperges
29

Met gerookte zalm en mousselinesaus

Oesters “fine de claires” 3°
31

6 stuks

Langoustines – kruidenboter – tomaat
34

Supplement Belgian Caviar 10 gr: € 20

Vissoep
19

Met mossel en dragonroom

Hoofdgerechten

Zeetong “Meunière”
42

Met sla en verse frietjes

Rog – kappertjesboter
32

Met puree “Robuchon”

Skrei “Royal” - poldermousseline - jonge spinazie
36

Met grijze garnalen & jus van Viven blond

Kreeft 500gr – dragonroom
42

Met verse pasta en beukenzwam

Gigot d'agneau zacht gegaard
34

Met tuinboon en boschampignons - p. Anna - mosterdsaus

Filet pur “Simmenthal”
38

Met béarnaise, peper, sla en verse frietjes

Desserts

Dame blanche
12
Coupe Colonel
10
Fijne appeltaart “Pomme golden” – vanilleijs
12
Carpaccio van ananas
12

Met vanille en merengue

Crème Brûlée
10
Trifle mascarpone
12

Met speculoos en karamel

Voor de kleinsten

Vraag naar onze suggesties.