Menu Le Chardonnay

Lunch

Voorgerecht en hoofdgerecht aan € 29.-

(Niet op zondag en feestdagen)

Suggesties

Voorgerechten
Pomme Moscovite
70

“Royal Belgian Caviar” 30 gr

Gegratineerde Mosseltjes
14

12 stuks

Gegratineerde Mosseltjes
18

18 stuks

Hoofdgerechten
Mosselen natuur of witte wijn – verse frietjes
27
Verse pasta truffel
32

Voorgerechten

Huisbereide garnaalkroketten
19
Terrine van ganzenlever – brioche – uienconfijt
24
Rundscarpaccio “Cihania” – parmezaan – rucola
20

Supplement truffel: € 7.-

Zeeuwse platte oesters 0000
26

6 stuks

Langoustines – kruidenboter – tomaat
32

Supplement Belgian Caviar 10 gr: € 25

Vissoep – toast – rouille
17

Hoofdgerechten

Zeetong “Meunière” – sla – verse frietjes
36
Rog – kappertjesboter – puree “Robuchon”
27
Kabeljauwhaas – groene asperges uit Carpentras – Provençaalse puree – vierge
29
Kreeft 500gr – dragonroom – verse pasta – beukenzwam
42
Handgesneden steak tartaar – sla – verse frietjes
25
Filet pur “Simmenthal” – béarnaise, peper – sla – verse frietjes
34

Desserts

Dame blanche
10
Café glacé minute
12
Fijne appeltaart “Pomme golden” – vanilleijs
13
Kaasplankje “Van Tricht”
15
Crème brûlée
10

Voor de kleinsten

Vraag naar onze suggesties.