Menu Le Chardonnay

Lunch

Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert aan € 39.-

(Niet op zondag en feestdagen)

Suggesties

Voorgerechten
Pomme Moscovite
75

“Royal Belgian Platinum Caviar” 30 gr

Gegratineerde mosselen
17 / 21

(12/18 st)

Hoofdgerechten
Kabeljauwhaasje op Oostendse wijze
36

Met puree Robuchon

Verse pasta truffel
38
Rundstartaar “Charolais” - handgesneden
26

Met sla en verse frietjes

Plateau de fruits de mer (Per tafel).
70 p/p

Bestellen 24 uur op voorhand.

Voorgerechten

Huisbereide garnaalkroketten
21
Carpaccio van Holstein rund - Klassiek
21

Truffel - suppl. € 8,-

Burrata met variëteiten van tomaten
23

Met kruidenolie

Ceviche van zeebaars - zuiderse quinoa salade
24

Met guacamole

Oesters “fine de claires” 3°
31

6 stuks

Langoustines - kruidenboter - tomaten
34

Belgian Caviar 10gr - suppl. € 20,-

Hoofdgerechten

Zeetong “Meunière”
44

Met sla en verse frietjes

Rog – kappertjesboter
32

Met puree “Robuchon”

Kreeft “Belle vue” 500gr
39
Kreeft “Royal” 500gr
42

Met dragonroom, verse pasta en beukenzwam

Gigot d'agneau zacht gegaard
36

Met tuinboon en boschampignons - p. Anna - mosterdsaus

Filet pur “Simmenthal”
39

Met béarnaise, peper, sla en verse frietjes

Desserts

Dame blanche
12
Coupe Colonel
10
Fijne appeltaart “Pomme golden” – vanilleijs
12
Carpaccio van ananas
12

Met vanille en merengue

Soepje van Moerkerkse aardbeien
12

Sorbet van appel - basilicum

Voor de kleinsten

Vraag naar onze suggesties.