Menukaart Le Chardonnay

Lunch

Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert aan € 39.-

(Niet op zondag en feestdagen)

Suggesties

Voorgerechten
Pomme Moscovite “Royal Belgian Platinum Caviar” 30gr
85
Wijngaardslakken op Bourgondische wijze
21
Hoofdgerechten
Zeebaars uit de oven - groententaartje - sucrine - groene kruidensaus
36
Hazerug “Harlekijn” - 2 pers.
78
Verse pasta truffel
38

Op bestelling

Bestellen 24 uur op voorhand
Plateau de fruits de mer
85 p/p

Per tafel.

Filet de Boeuf “Wellington” 2 pers
130
Zeebaars in zoutkorst - 2 pers.
125

Voorgerechten

Huisbereide garnaalkroketten
21
Terrine van ganzenlever - “maison” - uienconfit - brioche
26
Carpaccio van coquille st jacques - truffel vinaigrette - rode biet
26
Oesters “platte zeelandse” 4°
34

6 stuks

Vissoep “Le chardonnay” - kruidenroom
19
Langoustines – kruidenboter – tomaten
38

Belgian Caviar 10gr - suppl. €25

Hoofdgerechten

Zeetong “Meunière” – sla – verse frietjes
52
Rog – kappertjesboter – puree “Robuchon”
38
Kreeft “Royal” 500gr – dragonroom – verse pasta – beukenzwam
58
Filet van fazant - op Brabantse wijze of “Fine champagne”
39
Filet pur “Simmental” – béarnaise, peper – sla – verse frietjes
39

Desserts

Dame blanche
12
Coupe Colonel
10
Fijne appeltaart “Pomme golden”
12

Met vanilleijs

Carpaccio van ananas
12

Met vanille - meringue

Panna cotta
12

Met rood fruit en vanille “Madagascar“

Voor de kleinsten

Vraag naar onze suggesties.