Menukaart Le Chardonnay

Lunch

Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert aan € 39.-

(Niet op zondag en feestdagen)

Suggesties

Voorgerechten
Pomme Moscovite
75

“Royal Belgian Platinum Caviar” 30 gr

Gegratineerde Mosseltjes
15

12 stuks

Gegratineerde Mosseltjes
19

18 stuks

Hoofdgerechten
Zeebaars uit de oven
36

groententaartje - sucrine - groene kruidensaus

Kabeljauwhaasje “provence”
36

Met aardappelmousseline met groene kruiden - vierge saus

Verse pasta truffel
38

Op bestelling

Bestellen 24 uur op voorhand
Plateau de fruits de mer
75 p/p

Per tafel.

Filet de Boeuf “Wellington” 2 pers
130

Voorgerechten

Huisbereide garnaalkroketten
21
Beenmerg
24

Met rundstartaar - gerookte look - savora

Beenmerg met Belgian Caviar 10gr
44

Met rundstartaar - gerookte look - savora

Ceviche van zeebaars
26

Met zuiderse quinoa salade - avocado

Oesters “fine de Claires” 3°
31

6 stuks

Vissoep “Le chardonnay”
19

Met kruidenroom

Langoustines
38

Met kruidenboter - tomaten

Langoustines met Belgian Caviar 10gr
58

Met kruidenboter - tomaten

Hoofdgerechten

Zeetong “Meunière”
52

Met sla en verse frietjes

Rog
36

Met kappertjesboter - puree “Robuchon”

Kreeft “Royal” 500gr
54

Met salsa van tomaat – verse pasta – beukenzwam

Steak tartare
28

Handgesneden met sla en frietjes

Filet pur “Simmental”
39

Met béarnaise, peper – sla – verse frietjes

Desserts

Dame blanche
12
Coupe Colonel
10
Fijne appeltaart “Pomme golden”
12

Met vanilleijs

Carpaccio van ananas
12

Met vanille - meringue

Panna cotta
12

Met rood fruit en vanille “Madagascar“

Voor de kleinsten

Vraag naar onze suggesties.